سفارش تبلیغ
صبا ویژن

موضوع کارآموزی: طراحی موزه عشایری

دسته: کارآموزی چکیده

هنرهای عشایری و دستی شهرستان پارس آباد زیاد هست از جمله هنرهای دستی و عشایری مهم پارس آبائ عبارتنند: فرش یافی، گلیم بافی، جاجیم بافی، ورنی، … و صنایع دستی عشایری زیاد دیگر است. شهرستان پارس آباد که از نظر وسعت در استان اردبیل از سایر شهرستانها بزرگتر هست بنایراین به فضای برای به نمایش گذاشتن ای صنایع با ارزش در عموم مردم را دارد. به همین دلیل انتخاب موضوع این پایان نامه موزه عشایری است. این پایان نامه شامل پنچ فصل می باشد که فصلهای این پایان نامه به عبارت زیر می باشد:

فصل اول: شامل شناخت موضوع است. نکاتی مانند تعاریف و تاریخچه اهداف موضوع و مسایل مرتبط با این حوزه می باشد. هدف مطالعات این فصل آشنایی کلی و شناخت با موزه است.

فصل دوم: نمونه بررسی ها است. در این فصل نمونه های مهم خارجی و داخلی مورد بررسی قرار گرفته که هدف از آن ایده برداری و کمک به بهتر طراحی کردن طرح پیشنهادی هست.

فصل سوم: برنامه ریزی فیزیکی است. دراین فصل استانداردها- دیاگرام و ضوابط بخشهای مختلف برای طراحی موزه یحث شده که هدف از این فصل کمک به طراحی استاندارد با اندازه های مناسب بین المللی است

فصل چهارم: شناخت پارس آباد است. این فصل اقلیم و عوامل موثر بر طرح و همچنین دستاوردهای عشایری این شهرستان که در این موزه به نمایش گذاشته خواهد شد را بررسی کرده

فصل پنچم: پیوست ها و نقشه ها است. در این فصل طرح پیشنهادی این پایان نامه ارائه شده.

مقدمه

چنین مطالعاتی نشان می دهد که با وجود آنکه جمع آوری مجموعه ها و حفظ میراث فرهنگی از صفات اولیه انسان بوده ولی او در خلال این تاریخ چقدر دیر به ایجاد موزه ها اقدام نمود. از آغاز، غذا، لباس و اسلحه برای وی بسیار ضروری بوده و او آموخت تا آنها را برای نیازهای آتی اندوخته و انبار کند. سپس دوره ای رسید که او اشیایی را برای رفاه شخصی و اثبات اعتبار خود جمع آوری نمود. با افزایش پیچیدگی تمدن ها، فرصت های بیشتری برای جمع آوری اشیاء گرانبها مانند اسلحه و زره، ابریشم و پرده های نقش دار، طلا و جواهرات بوجود آمد. هدایای شاهان، کاخ ها و معابد را تزیین می نمود و به صورت تصادفی، ازدواج و یا خوش اقبالی در جنگ، دست به دست می شد. گنج ها سهم خاندان های اشرافی شده و یا سبب قدرتمند شدن ارتش ها می شد. بعداً از این دارایی ها به طور معمول برای تقدیر از ثروتمندان و نوابغ نیز استفاده می شد و از این رو ارتقاء سطح زندگی آنها را نیز به دنبال داشت. شاهان از این طریق از خویشاوندان و دوستان خود حمایت کرده و رقبا و زیردستانشان را تحت تاثیر قرار می دادند. بعداً نیز مجموعه های گرانبها همچنان انعکاسی از تمایل مثبت افراد، فرهنگ و منافع وسیع آنها به شمار می رفتند. در این زمان انسان دارای خانه، ثروت و خانواده بود و به جمع آوری کتاب، عکس، اشیا هنری و گنجیه های طبیعی توجه می نمود.

خرید

مطالب مرتبط